Thread: N E W S
View Single Post
Old 01-07-2008, 04:53   #1962 (permalink)
mindwar
Registered User

Quote:
Originally Posted by parintele View Post
de acord cu elven ca doar tehnologii de senzori noi, chestii ca inbody IS samd pot sa le ofere avantajul pierdut prin proasta pozitionare a modelelor in piata....
imi e insa greu sa cred ca dispun de aceste tehnologii revolutionare aproape sau ca, daca le au, le vor implementa, cum e cazul IS-ului in body care sa lucreze sinergic impreuna cu cel din obiectiv...si-ar peirde o groaza de bani de la obiectivele care si asa sunt porcos de scumpe pt un IS care s-a dovedit ca practic costa foarte putin, vei 18-55 IS cel nou...(acolo paote fi vorba si de o socoteala aparent gresita, vand in peirdere obiectivul dar castiga prin faptul ca per total obiectiv +aparat + investitiile viitoare facute de un client acopera pierderea generata de pretul obiectivului in sine...)
cine se gandea ca nikon are tehnologia sa scoata singuri un senzor, nevertheless unul peste ce are canon.

eu mizez pe un 16mpx cu iso d3 style. adica ce ar trebui sa fie un 5d, numai ca la standardele actuale. un aparat de studio cu rezolutie pe care n-o ai pe aparate "consumer" (10-12mpx) cu iso bun. daca nu fac asta, nu pot ramane on top.
nu cred ca sunt totus idioti. credeti ca din ziua in care a aparut d3-ul n-au fost convinsi ca o atace segmentul 5d-ului?
au vazut senzoru' nikon deci presupun ca au avut timp sa reactioneze. poate asta e motivul pt care n-am vazut 5d II pana acum. au existat zvonuri destul de puternice intr-un timp. presupun ca au profitat de inexistenta concurentei pe felia asta sa mai mestereasca la el.

ps:

Last edited by mindwar; 01-07-2008 at 05:42.

mindwar is offline    Reply With Quote