Thread: N E W S
View Single Post
Old 01-07-2008, 13:29   #1969 (permalink)
Elven
Registered User

Elven's Avatar

Quote:
Originally Posted by TranceRem View Post
eu personal inca nu am 5d'ul. iar upgrade'ul logic de la 40d este full frame. si da, vreau si gadget'urile de ultima generatie ( iso mare, af rapid si precis , lcd sharp ). in privinta calitatii finale ale fotografiei da, nu am ce ii reprosa 5d'ului, dar sincer nu ma vad cumparand un aparat care e la apogeu.

totusi, sper sa raman pe canon datorita obiectivelor mai diversificate si care ma atrag mai mult decat la nikon.
Da, depinde de preferinte. Am mers pe 5D acum, la apogeu, pentru ca a atins pretul corect. Nu 3000E. 50% din pretul unui D700. Oricum 5D2 nu va fin lansat sub 2000E + waiting + bolile copilariei + pret premium de lansare. Penru mine nu a avut sens sa mai pierd un an pentru LCD cu 0.5" mai mare. La ce platforma Canon ai ar fi cel putin "ilogic" sa schimbi sistemul pentru cateva bling bling-uri. La cat te-ar costa switch-ul pe o platforma D700 + optica f/2.8 (neexistand echivalent direct pt ce ai tu) cred ca te apropii vertiginos de pretul unui 1Ds3/1Ds2 deci sa fim seriosi.
Divizia de marketing Nikon merita felicitata. Pe toti ne-a prins febra gadgeturilor de juma' de an.

Last edited by Elven; 01-07-2008 at 13:51..

Elven is offline    Reply With Quote