Quote:
Originally Posted by TranceRem eu personal inca nu am 5d'ul. iar upgrade'ul logic de la 40d este full frame. si da, vreau si gadget'urile de ultima generatie ( iso mare, af rapid si precis , lcd sharp ). in privinta calitatii finale ale fotografiei da, nu am ce ii reprosa 5d'ului, dar sincer nu ma vad cumparand un aparat care e la apogeu.
totusi, sper sa raman pe canon datorita obiectivelor mai diversificate si care ma atrag mai mult decat la nikon. |
Da, depinde de preferinte. Am mers pe 5D acum, la apogeu, pentru ca a atins pretul corect. Nu 3000E. 50% din pretul unui D700. Oricum 5D2 nu va fin lansat sub 2000E + waiting + bolile copilariei + pret premium de lansare. Penru mine nu a avut sens sa mai pierd un an pentru LCD cu 0.5" mai mare. La ce platforma Canon ai ar fi cel putin "ilogic" sa schimbi sistemul pentru cateva bling bling-uri. La cat te-ar costa switch-ul pe o platforma D700 + optica f/2.8 (neexistand echivalent direct pt ce ai tu) cred ca te apropii vertiginos de pretul unui 1Ds3/1Ds2 deci sa fim seriosi.
Divizia de marketing Nikon merita felicitata. Pe toti ne-a prins febra gadgeturilor de juma' de an.