Quote:
Originally Posted by arslanyy Pe bune?! Eu am UEFA EURO 2008. L-am bagat imediat in consola noua si mi-a zis ca necesita un update care era pe disc. Update-ul s-a facut de pe disc.
Sau ce mai zicem de discul acela oficial sony din interiorul cutiei care aduce consola la 2.0 parca? | Incpem
Eu ma refeream la updatele de Firmware ...normal ca updatele necesare la unele jocuri se fac cu diskul in interiorul consolei .... dar aici este vorba de noul Firmware care maine o sa apara ... Unele probleme aparute la unitatea optica a consolei PS3 dupa updatele de firmware 2.10 sunt datorate faptului ca updatele s-a facut cu disk in interiorul consolei... La urma urmei face fiecare cum doreste .. Eu voiam doar sa trag atentia ca ar putea dauna systemului daca updatele se face cu vreun disk in interiorul consolei.
Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d.
Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta |