Thread: N E W S
View Single Post
Old 01-07-2008, 17:51   #1976 (permalink)
Cris
Registered User

Cris's Avatar

Elven are dreptate, un full-frame simplu care merge bine si costa sub 2000$ se va vinde bine de tot.
Faza e ca Nikon nu avea full-frame-ul de nunti si evenimente accesibil. Acum cu D700 il au, trebuiau sa bifeze si chestia asta pe lista. Un D40 full-frame e insa inevitabil mai devreme sau mai tarziu imho.

In ceea ce priveste D700, mi l-asi lua tare mult. Sa vedem. Eu nu ma ocup de fotografie profesionala, pentru mine fotografia e o chestiune creativa pe care o fac de placere si cand am timp. Deci va trebuii sa vad daca se justifica cheltuiala.

Ma intreb cum arata o fotografie facuta cu un Nikon D700 si un obiectiv Zeiss ZF de 25mm... sau cu unul din obiectivele Voigtlander pentru Nikon... hmmm, ma ling pe buze ca sa zic asa. Nici Nikon nu a scos lucruri rele in ultima vreme.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote