View Single Post
Old 03-07-2008, 00:20   #1997 (permalink)
DarKu
Registered User

DarKu's Avatar

am ascultat si eu setup-ul lui Bogdan: Xonar D2 + Corda Prehead + K701
cu siguranta si nici nu ma indoiesc ca ibasso d2 asta micutz nu are destula putere sa "duca" decent asa un monstru cum e K701, in schimb va suna mult mai bine fata de o placa audio (care nu sunt aplimificate, cu exceptia E-Mu 0404 usb), ii va da ceva viata si spatialitate, cel putin eu nu mai simt acel efect de aglomeratie, acum pot sa aleg usor orice instrument muzical care imi place cel mai mult si sa il ascult intr-o piesa unde inca mai sunt 8 instrumente pe alaturi. Incep sa aud volumul fiecarui instrument, mai demult cand nu aveam amp-ul toate instrumentele aveau acelasi volum, acum nu e asa, in functie de inregistrare, un instrument simt ca e langa mine, unul e distant altul e in spatele meu si tot asa fiecare in parte avand volumul lui propriu unui se aude mai tare altul abia se aude pe fundal etc, spatialitatea e mult mai buna, nu mai zic de un home amp care face toate astea la patrat.
D2 Boa e amplif portabil, si nu are puterea unui home amp, dar o casca mid-level o ampifica destul de bine si bonusul cel mai mare este DAC-ul care parerea mea este superb, mai ales ca il poti lua cu tine oriunde doresti (acasa/serviciu/in calatorii cuplat cu un laptop)

DarKu is online now    Reply With Quote