View Single Post
Old 03-07-2008, 19:49   #786 (permalink)
dizzee
Registered User

dizzee's Avatar

Quote:
Originally Posted by can1b@lu View Post
Salut.
Spuneti-mi si mie de unde mai pot lua(Bucuresti) Titan Quest Gold Edition?Si cam pe la ce pret...
Quote:
Originally Posted by dizzee View Post
In primul rand iti faci un card pentru cumparaturi online. Eu folosesc Visa Electron de la ING, care m-a costat 20 de lei emiterea si 14 lei comision pentru primul an. Stiu ca mai sunt si alte carduri la fel de bune, de exemplu Taifun de la BCR (sau Banc Post, nu mai stiu), care sunt mai ieftine decat cel ING.
Dupa ce faci rost de card, pui bani pe el (eu pun doar cat e nevoie pentru cumparaturi, in caz ca imi fura cineva datele, desi e putin probabil), si poti sa faci cumparaturi nu numai pe steam, ci si de la magazine online straine unde jocurile sunt mult mai ieftine decat la noi (de exemplu asta - transportul e doar o lira iar jocul ajunge in maxim o saptamana).
Apoi downloadezi programelul Steam, il instalezi pe o partitie unde ai mult loc liber (toate jocurile downloadate se vor instala automat in folderul respectiv) si iti faci cont. Partea asta e gratuita, daca n-ai instalat Steam fa-o si downloadeaza ceva demo-uri si chestii free ca sa vezi ce viteza de download ai, sa te obisnuiesti cu interfata (care e foarte simpla), etc
Cumparatul propriuzis de pe Steam sau de la alte magazine online e foarte simplu, trebuie doar sa completezi niste campuri cu datele tale si niste coduri de pe card, totul durand un minut.
Pe Steam ai jocul cumparat pe viata, poti sa-l stergi si sa-l downloadezi din nou de cate ori vrei. Tot ce trebuie e sa-ti amintesti numele contului si parola. Iar daca iti fura cineva contul (ceea ce se poate intampla in general doar din vina ta), poti sa-l recuperezi foarte usor, mai ales daca cumparaturile au fost facute pe numele tau.

phew, am facut un intreg tutorial aici lol
Pe steam Titan Quest Gold e 20$, m-as mira sa fie mai ieftin la vreun magazin de la noi...

dizzee is offline    Reply With Quote