View Single Post
Old 04-07-2008, 02:30   #544 (permalink)
TinuPeter
Registered User

TinuPeter's Avatar

Quote:
Cei cu motoare de mers prin namol (enduro?!) Pana azi, mi s`au parut civilizati
Eu ii consider ridicoli pe astia calare pe KTM-uri sau whatever clasa de enduro sunt cand o calca de la semafoare cu o turatie de zici ca te calca tractoarele datorita zgomotului(nu toti). Stiu ca asa e din fabrica fara "imbunatatiri" ulterioare dar ori sunt prosti ori nu-si dau seama ca fac o poluare fonica de n ori mai mare decat cei de speed(aceeasi treapta de viteza). Lipsa de civilizatie.

Sunt si unii de motociclisti de treaba dar cu ghinion...acum o saptamana - zece zile aprox. pe baneasa era unu` cu un speedy. A plecat, oarecum in tromba(dupa ce a multumit unuia ca i-a facut loc) si la cativa km in fata(dupa cateva min. cand l-am ajuns din urma)era pe asfalt cu motoru` busit...trist, f. trist...o baba proasta la volanu` unei dacii parca a trecut de pe banda ei pe a lui fara sa se asigure si l-a luat in plin; nu stiu ce daca a supravietuit sau nu dar sunt destule cazuri cand noi(soferii pe 4 roti sau mai multe) uitam ca nu suntem singuri in trafic si uite asa se intampla faze ca cea sus mentionata. Parerea mea e ca "toparlani" pe doua roti sunt la fel de multi ca cei pe patru roti(raportat la nr. total) deci respect merita si ei dar si noi trebuie sa nu uitam ca sunt si "toparlani" de treaba destui cat sa nu generalizam...

PS - vb. de motociclistii din toata tara, nu numai despre cei din Bucuresti.

TinuPeter is offline    Reply With Quote