Imi vine sa vomit cand il citesc pe zoso cum scrie pe forum. Nihasa faptul ca-i sari in aparare nu te situeaza mai departe de conditia lui zoso.
Zoso are un stil arogant gen alpha male gen Badea cu care jigneste lumea fie ca e pe blog sau pe forum. Cam atat poate, nu e vorba de materie cenusie pentru ca la urma urmei nu e chiar prost. A reusit sa faca un blog destul de citit fara sa aiba cine stie ce content de calitate.
Sper exemplu Nihasa scrie mult mai bine decat zoso insa nu are parte de acelasi succes.
http://pitzipoanca.org/2008/07/vazut-pitzipoanca-live/ Post destul de personal de pe pitzi.
Conceptul de pe cocalari si pitzi e mult mai vechi. Daca va uitati la
www.deneinteles.com e mult mai vechi insa la inceput s-a vrut sa fie altceva. Se vroiau poze reale facute de noi. Acum pun si ei poze de pe siteurile de socializare, eu am cam iesit din proiect
Pitzi e un blog care are un subiect bine definit. Pe cand multe alte bloguri cum ar fi si cel a lui zoso pur si simplu sunt niste adunaturi de informatii din toate domeniile. Prefer la orice ora un blog specializat pe un anumit domeniu decat o adunatura de chestii care dau bine la google.