Quote:
Originally Posted by Bisti trebuie interzis ceva ca sa educi multimea. |
hmm.. bahahhahahahahhahahshahahahahahhaahhahaahahahaha.
Trebuie interzis zgomotul, nu vehiculul. Daca eu am un motor/scuter silentios de ce sa nu pot circula cu el noaptea? Fiindca nu vrea politia sau nu stiu ce deputat care sta pe magheru si il deranjeaza tobele custom? Fii serios.
Quote:
Originally Posted by Bisti cand o sa ajungi sa intelegi cum se masoara respectul pentru aproapele tau |
Deci te rog.. nu ma cunosti si nu iti permit sa faci asemenea afirmatii. Tu de unde stii cum se masoara respectul pentru aproapele tau? O varsta mai inaintata nu inseamna neaparat mai multa experienta de viata.
Nu sunt incult si nici nu m-am nascut ieri, asa ca..
Precum am mai spus, sunt prefect de acord cu sanctiunile pentru lipsa echipamentului si pentru producerea zgomotului inutil.. chiar sper ca pe viitor politistii vor fi mai vigilenti.
Daca era vorba doar despre cei cu tobe custom, intelegeam.. insa INTERZICEREA motocicletelor pe timpul noptii este o manevra comunista si daca esti de acord cu asa ceva.. [cuvinte urate].
Daca stirea era despre masini mai erai de acord? Daca se interziceau masinile dupa ora 22 ce aveai de zis? Te aplecai si o luai in toata lungimea sau protestai?
Din cate stiu in Romania e democratie.