View Single Post
Old 04-07-2008, 22:49   #271 (permalink)
Jigodie

Jigodie's Avatar

EMI nu numai istoric vorbind, romania e cea mai *****(tar*a) natiune pe care am cunoscut-o. Si ca dracu, nu e o cunostinta, e tocmai natiunea cu care-mi impart traiul.
Sa nu uitam ca in ambele razboaie am dat-o cotita, ne-am dat ba cu unii, ba cu altii. Oridecate ori s-a zvonit ca adversaru` ar iesi victorios am fugit ca o fufa vaduva in curtea lui. Stii probabil ce pret am platit pentru toate astea. (Tezaurul insusit de rusi spre ex. Un pret corect daca e dupa mine. Pretul pe care o natiune indecisa si incurca lume a trebuit sa-l plateasca.)
Dureros e ca exact acelasi lucru se intampla si azi in relatie cu UE vs. SUA. Vreum cu unii, suntem cu ei dar facem jocurile alorlalti. Te asigur ca ne va costa si asta. "Respectul" americanilor pentru noi s-a facut de atatea ori resimtit, vezi Teo Peter si alte cazuri.
Ne implicam in conflicte care nu ne privesc, care nu au de-a face cu interesele noastre sau ale uniunii din care facem parte in schimb servesc intereselor economice, disperarii si lacomiei SUA. Cersim parca actiuni de tip terorist pe teritoriul nostru, noroc ca nu avem nimic impozant sau care sa merite efortul.
LE: http://casa-regala.blogspot.com/2007...-romanesc.html
L.L.E: nu ne ajuta nimeni cu imprimanta?

Last edited by Jigodie; 04-07-2008 at 23:30..

Jigodie is offline    Reply With Quote