Thread: Opera anyone
View Single Post
Old 05-07-2008, 15:50   #948 (permalink)
romar1000
Registered User

buna ziua.

va spun din start ca nu am avut rabdare sa citesc 47 de pagini si alte cateva posturi, deci exsita riscul ca raspunsul la intrebare sa fi fost dat, deja. totusi, ma risc, in sperantza ca (1) ma ajuta cineva si (2) nu imi iau avertisment/ban ca nu am citit ce s-a mai scris pana acum.

problema este urmatoarea:
folosesc browserul opera (ma rog, nu asta este problema ). e, si de vreo saptamana, cand vreau sa atasez la un e-mail niste chestii, se intampla urmatoarea treaba: click pe atach files, click pe choose, iar cand ajung in folderul respectiv, treburile de acolo (poze, documente, manele, filme pentru adulti, etc) apar intr-o foarte mare dezordine, desi ele, treburile, in folder sunt aranjate dupa nume. dau click dreapta -> arrange icons by name, se aranjeaza, dar la urmatorul pas cand vreau sa mai atasez ceva, iar apare dezordinea. si acum vine problema: stiti, cumva ce setare sa fac sa imi apara treburile ordonate cum am eu chef (adica dupa nume)? repet, ele in folder, sunt aranjate dupa nume, dar cand vreau sa atasez ceva, imi apar dezordonate.

multumesc anticipat pentru raspuns.
eu

romar1000 is offline    Reply With Quote