Thread: [Info] Battlefield Bad Company
View Single Post
Old 06-07-2008, 12:18   #36 (permalink)
raskolnikov1944
Registered User

raskolnikov1944's Avatar

Mor de nervi domnilor. Asta seara m-am intors din concediu, m-am oprit in Viena special pentru a-mi achizitiona Battlefield si surpriza!!! Am ajuns acasa bucuros, am inceput sa joc campania singleplayer si imi da freeze cam la 15 minute de joc. Am patit-o de vreo 4 ori doar intr-o ora si ceva......
Ce naiba se intampla?
Am incercat alte jocuri in consola: COD 4, GOW si nu am avut nici o problema cu ele. Am sters demo-ul de la BC crezand ca are vreo legatura cu asta. Freeze-ul a aparut din nou....
A mai intalnit cineva problema? E de la consola mea? De la joc???
Va rog ajutati-ma cu un rapsuns deoarece imi vine sa arunc consola pe geam. Nu am jucat nimic de 2 saptamani si salivam la momentul cand ajung acasa cu BC...!!!!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Am incercat discul intr-o alta consola deoarece am crezut ca are jocul vreun defect de fabricatie. S-a dovedit ca nu e nimic in neregula cu el deoarece in alta consola nu face freeze, iar in consola mea doar la acest joc mi se blocheaza...
Recomandari? Ma duc cu consola la garantie? Dar nu are RROD........

Last edited by raskolnikov1944; 06-07-2008 at 12:18.. Reason: Automerged Doublepost

raskolnikov1944 is offline    Reply With Quote