View Single Post
Old 06-07-2008, 05:13   #17830 (permalink)
Cowboy
pew pew

Cowboy's Avatar

Si pentru ca trebuia si am prins niste timp liber si cap obosit, Batman: Gotham Night.

Sincer, nu prea inteleg la ce se refereau ante-vorbitorii.

Este o antologie excelenta, un showcase al varietatii de stiluri a studiourilor de animatie japoneze, in aceeasi masura in care a fost si Animatrix-ul, de altfel. Personal, nu mi-ar displace sa devina o obisnuinta asemenea colectii, aruncate pe piata odata la cativa ani.

Iar problema cu diferenta de stil…este hilara. Personajul a fost creat acum 69 de ani (prilej bun pentru Flame sa, cum zic focsanenii, giggle) in cu totul alta lume a comics-urilor. Si de atunci a trecut prin atat de multe schimbari de stil si directie, incat este destul de inutil sa ridici aceasta problema.

Si incepe la fix.

In orice caz, Have I Got a Story for You a fost cel mai apropiat de inima mea, si primeste 8. Crossfire ia 6, Field Test asemenea, In Darkness Dwells si el, Working Through Pain creste miza la 7 iar Deadshot o scade la loc la 6.

Probabil ar trebui sa fiu ceva mai gentil, tinand seama ca este vorba de o licenta cu o mitologie foarte cunoscuta si formeaza o antologie ce are totusi un scop bine definit in spate (punte intre intamplarile din cele doua filme ale lui Nolan) insa mi-as fi dorit sa se duca mai mult prin zone mai necunoscute.

Si cu toate acestea, a fost o calatorie foarte placuta, si o surpriza.

Tot pachetul are 7, si o recomandare.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote