Thread: Windows Vista
View Single Post
Old 06-07-2008, 08:26   #3378 (permalink)
SteakHunter
deep fried

Domnule, OS/2 WArp isi face treaba cu varf si indesat pentru majoritatea PC-urilor de pe piata. Be OS 5 isi face treaba cu varf si indesat. NT4 si chiar 3.51 isi fac treaba cu varf si indesat. Ce naiba ai cu Vista? Si eu am inceput injurandu-l si am terminat tolerandu-l si chiar folosindu-l cu placere (ma rog, strict post SP1, ca daca nu e ala pus (sau toate update-urile mai pana prin februarie 2008, asa ) da, se misca precum un c*r si pe sisteme puternice, urla de incompatibilitati programele samd). Ca sub un Celeron Conroe-L sau un Allendale la 2.5-3.0 Ghz si sub 2 GB de RAM nu are sens... well, life sucks, si 2000 cerea macar 64 de MB cand toti aveau 32 .

Totusi, hardware-ul e extrem de ieftin acum, un procesor decent (e2140, Celeron E1200) e sub 2 milioane, o placa de baza sa-l duca in 3+ e 2.5 milioane, 4GB de RAM sunt 2 milioane, nu mai trebuie sa-ti vinzi casa pentru ceva sa ruleze ultimul OS MS (and a little more than that), ca pe vremea lui Pentium 1. Daca insisti si conteaza atat de mult pentru tine sa fie "subtire" OS-ul, singura solutie e un linux fara X11. Adica ASCII pe turbo sistem

SteakHunter is offline    Reply With Quote