View Single Post
Old 06-07-2008, 14:01   #50 (permalink)
Raeznohrnis
Junior Member

Raeznohrnis's Avatar

ce sa spun, multi aveti dreptate...insa nu totala...se scot destule jocuri pe an care merita jucate, chiar daca nu-s perfecte si contin si elemente rasfolosite...cum s-a mai spus, sunt si jocuri care imbina cu succes grafica buna( ca oricum nu ne trebuie una extraordinara) cu un gameplay bine conceput, serios sau distractiv, dupa caz...
si e si vorba de gusturi...unii sunt mai carcotasi si vad imperfectiuni peste tot...nu e chiar asa...eu in 2007 am avut cam 15 jocuri care pot spune ca au fost interesnate...nu ca n-ar fi foarte multe mediocre si submediocre...dar totusi cred ca fiecare dintre noi gaseste in fiecare an cateva jocuri care sa merite timpul pierdut...

@Weezer...tare faza cu generatia Vista...dar nu putem ramane la WIn95, nu?...trebuie sa avansam...chiar daca avansarea nu aduce intotdeauna ceva bun...insa macar pe ici pe colo mai aduce si chestii interesante...

si ce ma deranjeaza cel mai mult e ca sunt multe jocuri in ziua de azi care poate ar avea potential, idei bune, inovatii, dar sunt lansate in graba...si produsul final e o tampenie...e o gona dupa lansari...cat mai multe, cat mai des...daca unele jocuri ar mai fi amante, ar iesi mult mai bune...dar nu sunt din considerente gen grafica outdated...ei nu inteleg ca noi, publicul, am juca cu placere un joc in 2008 cu grafica de 2006, sau in 2010 cu grafica de 2008, daca acesta are un story interesant, captivant, gameplay bine pus la punct, de ce nu si inovativ, si pe deasupra ne-ar merge si la 60 fps-uri constant...dar acum, grafica dicteaza...tehnologia avanseaza, iar graba de conformare cu trend-ul distruge industria...
s

Raeznohrnis is offline    Reply With Quote