View Single Post
Old 06-07-2008, 21:31   #3 (permalink)
Suparatul
Registered User

Suparatul's Avatar

Quote:
Originally Posted by colosal View Post
.
Asta ar fi una a doua problema este placa de baza am facut update la bios versiunea noua 18 mia zis sa dau rr am dat si cand sa aprins nu mai aveam semnal video fugi cu ea la garantie dupa 2 zile ma chiama ca nare nimic placa de baza trebuia pus biosul atat ok ajung acasa casa vezi surpriza tot nu aveam semnal video (HD3870)dupa mai multe restarturi sa aprins monitoru si am reusit sa instalez versiunea mai vechie de bios 17 si a luato acuma merge da dupa ce am cam facut stanga dreapta cu placa video in slotu de pe placa de baza daca sa largit slotu de pe placa de baza cei de facut stie cineva ma poate ajuta cineva ca la garantie nam cum sa ma duc ca ma bat cu aia pana la urma ca cica totu e ok
M-ai omorat cu fraza asta. O litera mare la inceputul propozitiei si un punct la final ar fi fost de mare folos. A trebuit sa citesc de cateva ori sa inteleg ce vrei sa spui.
Slotul nu ai cum sa-l largesti.Poti doar sa crapi acel plastic.
Cu pinii e alta treaba.Dar nici ei nu sunt din "plastelina" si oricum nu-ti recomand sa bagi ceva sa-i "arcuiesti". Eu zic ca totul e ok si nu ai stricat nimic.
Pe viitor incearca sa te limitezi la a scoate si introduce placa in slot.Nu mai fa stanga-dreapta, ca nu ajuta la nimic.Iar daca mai ai probleme, e suficient sa cureti contacte de pe placa video.

Da un PrtScn la pagina de overclocking din Everest sa vedem si noi ce setari sunt." Everet Computer/overclock"

Suparatul is offline    Reply With Quote