View Single Post
Old 06-07-2008, 23:57   #257 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Eh, daca vrei sa extindem flameul pana aici, tu ai inceput
In general nu ma tine placa sa ma joc in 1920x1200 asa cum nici pe tine nu te tine consola sa te joci 1080, 99% din jocuri fiin upscalate de la 720p, asa cum ma joc si eu acum in rezolutii inferioare ca sa mearga jocurile.
DAAAAAAAAAR, ca aici e un mare dar.
ma joc halflife2, hl2 ep1, hl2ep2, oblivion, portal, tomb raider anniversary, bioshock si multe alte jocuri care sunt si pe consola, sau mai grav, au masterul pe consola in 1920x1200,r ezolutie mai mare ca 1080p asta in conditiile in care pe consola producatorii nu au fost in stare sa le aduca la un fps decent in 1080p. Deci orice ai vrea tu sa spui acum renunta. pentru ca te poti juca toate jocurile multiplatforma cu detaliile full cu un comp de 15 mil. Si peste cateva luni cantd tehnologia va evolua, te vei putea juca cu un comp de 10 mil, apoi 5 pana se va lansa urmatoarea generatie de console (si nici ms nici sony nu se grabesc sa faca asta, pe cand pe pc dupa cum vezi tehnologia nu stagneaza deloc)
Nu imi merg toate jocurile, si ce e mai important nu imi merge crysisul in 1920 ok, crysis care oricum nu a fost nici gandit peste consola si a impins cu mult tehnologia inainte fata de ce exista.

Rog un moderator sa mute discutia threadul console vs pc.

42 is offline    Reply With Quote