Si eu am Asus P5KSE cu chipset P35, si culmea, chiar merge, fara nici o problema, la fel ca la restul de 99 la suta din cei care detin Wolfdale. Singura problema e raportarea incorecta a temperaturilor (ma rog, la mine nu se manifesta, la altii da), dar pentru asta exista "degetometru".
Revenind la subiectul cu procesoarele, limitarea nu o vezi intr-un joc unde ai in mod normal 80 de FPS-uri, iar cu placa limitata de procesor ai sa zicem 55-60, dar ce te faci in jocuri ca si Crysis sau Supreme Commander, unde fiecare FPS conteaza, unde nu tot timpul ai de la 30-35 de FPS-uri in sus ( de acolo oricum nu mai simti diferenta de FPS-uri, 35 sau 80 tot aia e pentru ochiul uman).
Cat despre seria HD48xx si procesorul, a facut
dsaraolu un ditamai review-ul, in care se vorbeste si despre acest aspect, legat de procesor :
Review Gainward HD4850 . Si aici e vorba de HD4850, sora mai mica si mai slaba a lui HD4870.
Pe la 3000-3200Mhz noile placi par sa nu mai fie limitate de procesor. Pentru un HD4870 nu asi pune ceva mai slab decat un E7200 oc@3.0Ghz, cu 3Mb cache, care are si un pret decent (380-390RON), sau procesoare echivalente.
Merdiso, te rog nu mai posta despre aberatiile vazute pe "iutube", nu ne intereseaza "iutube" si filmulete de pe el, nu toti suntem la fel de prosti incat sa credeam ca tot ce zboara se si mananca ( ma refer la faza cu rulat Crysis pe V.High 1280x1024 pe sistemul ala). Tin sa te anunt ca nici eu nu pot rula Crysis cu totul pe V.High Vista Dx10 pe un E8200+4Gb ram+9600GT (cu oc, care se aproprie de un 8800GT stock), dar poate unul cu un P4 nu?

Filme de genul asta iti fac si eu, cate 10 pe zi, ca doar cu asta ma ocup (editare grafica/video etc.), iti fac film si cum rulez Crysis pe V.High si scriu la final ca l-am rulat pe un P3+FX5200, si pustii de 14 ani evident ca o sa ma creada. Oricum, la cate bombe scoti din tine, poti sa candidezi categoria la "trollul secolului".