View Single Post
Old 14-07-2008, 11:25   #602 (permalink)
Laur_a
Registered User

Laur_a's Avatar

WoW Characters
Frate adevărat skilat nu e cu "just plain old WOW UI" ci "just plain old WOW" se cheamă când joci şi fără UI, adică numai din săgeţi şi macrouri de tastatură cu ecranul curăţit de tot cu ALT-Z.
La început am crezut că e nejucabil fără UI şi fără nici un scris pe ecran, doar pentru o imersiune maximală în joc, asta în anii în care am jucat pe server RP, Moonglade, am încercat acest lucru şi surpriză, e perfect jucabil. Te ajută foarte mult însă să ai vechime, adică să cunoşti jucătorii, NPC-urile, mobi/spellurile din vedere, după sunet, DPS-ul lor.
Cel mai frustrant lucru este faptul că viziunea lui nu se modifică odată cu scăderea HP-ului, nu se blurează/întunecă imagine de exemplu, şi nu ştii niciodată dacă următoarea lovitură te duce sau nu la GY.

Îţi dai seama ce efect are un astfel PVP movie cu ecranul total limpede, fist person, acolo e clasă, şi să nu credeţi că e ca şi cum ai fi orb fără addon-uri de cooldown-uri sau enemy cast bar, am devenit noi prea dependenţi de ele.
Pe vreumuri în early Guild Wars unde dacă nu vedeam faptul că inamicul face un gest minor cu piciorul ce însemna startul unui rapid spell nu se chema că fac PVP.

Să joace WoW first person, cu ecranul gol de nume, interfeţe şi addonuri. Ăla e pure skillz nu clicker-ul... Bineînţeles că îţi trebuie o anumită doză de masochism să joci WoW astfel.

Laur_a is offline    Reply With Quote