Cei mai multi dintre cei mentionati cred ca sint cu o juma de sfert de generatie sub a mea. Imi aduc aminte de citeva nume - Klaus (hm, asta avea renume de punkist mai degraba, sau imi joaca mie feste memoria), Bruno...si vag, inca vreo doi. Si Animalu', ala din Constanta, care venea intodeauna la mine cu doua femei dupa el (ambele naspa & emo & pareau in pragul sinuciderii) si isi uita, tot mereu, chilotii in pat. Plus Sici (sau Colonelu), care se imbata cu astia mai "tineri". Nu serveam Gradinita, berea aia la halba era de cacat dar mai ales nu se cadea sa stai in Gradinita, era o circiuma pentru copii (pun intended). Am (fost) crescut in Lido si Cina, cu Florin Zapada,
[Fram], Barba ala care avea interdictie pe Bucuresti (mai putin in Lido si Cina, desigur), Luis Arabu, Zappa (ah, fir'ai al dracu Zappa, in caz ca ma vei citi) si mai era un tip inalt si slabanog care traducea poezie japoneza, am uitat ce "nick" avea. Groaznice betii, in orice caz. Nu mai vreau
LE: am inceput sportul asta prin '85 si l-am intrerupt prin '88, cind am descoperit ca noii mei colegi se bateau frecvent cu rockerii, dar si cu cu arabii, cu tiganii, cu ospatarii si in general cu orice categorie socio-profesionala straina de a lor. Niste dementi cu care n-ar fi trebuit sa am niciodata de-a face, desi din exterior pareau baieti buni, de gasca,pe care te poti baza. Cine a facut figuratie in Buftea pe la sfirsitul anilor '80 stie la cine ma refer.
Na ca mi-am mai adus de vreo doi paraziti de Gradinita...Florin Ciudatu si Bizonu.