View Single Post
Old 21-07-2008, 21:50   #7714 (permalink)
altfel
Registered User

@2k si @scociu

Vin la voi cu o mare rugaminte, si anume daca puteti face niste poze de calitate si sa le uploadati aici la Samsung-urile voastre 40M86 in timp ce urmariti materiale SD, mai exact cu posturi de televiziune transmise prin cablu ca sa pot/putem aprecia si eu/noi modul in care acesta afiseaza imaginile transmise de operatorii de TV prin cablu. Eu personal l-am vazut in magazine afisand numai imagini de pe surse HD promo si nu am gasit nicaieri un 40M86 care sa afiseze imagini ale posturilor transmise prin cablu ca sa imi pot forma si eu o idee despre capabilitatile acestuia in a upscala materiale SD. De asemenea daca puteti sa comentati un pic impresiile voastre referitoare la cum afiseaza imaginile de pe cablu in functie de tipul de material (sport, filme de actiune, etc).

Multumesc anticipat.

PS mentionez pentru cei care nu stiu ca eu sunt deja fericitul posesor al uni Panasonic 42PV70 (de care sunt foarte multumit) si as vrea sa fac o comparatie pentru ca ma bate un gand............... .................sau mai exact doua ganduri, respectiv sa mai iau inca un TV fie Samsungul 40M86 fie Panasonic 50PV700. Poate imi da si mie cineva un sfat care sa ma determine odata ce sa cumpar, ca nu ma pot decide.

Last edited by altfel; 21-07-2008 at 22:05..

altfel is offline    Reply With Quote