Thread: New char...
View Single Post
Old 21-07-2008, 23:29   #20 (permalink)
Osmium
Registered User

Osmium's Avatar

Quote:
Originally Posted by korby View Post
Ca să mă bag şi eu pe felie, îţi spun despre Magtheridon, chiar dacă ai ales deja. Progresul e foarte bun de ambele părţi, ai de unde alege, dar depinde foarte mult şi ce spec. vrei să urmezi. Guilde serioase sunt destule, care chiar au curăţat SWP, chiar dacă sunt şi câteva care s-au destrămat de când cu patch-u' 2.4 sau pe alte motive (o guildă s-a destrămat pt. că GM-u' s-a lăsat de joc, şi cel care i-a luat locu' a fugit cu toate items-urile şi toţi banii din bancă... un total de cam 100k ). Mai nou e plin trade-u' cu PuG-uri de SWP trash, dar habar n-am cum merge treaba, pt. că n-am nevoie de nimic de acolo ca şi prot. warrior.
Marea problemă aici e că Nihilum joacă pe realm-u' ăsta, deci şi prin urmare, e plin de pupincurişti şi paraleli care au impresia că ştiu să joace dacă sunt pe un server cu progres bun, deci e cam nasol cu unele PuG-uri. Totuşi, sunt şi PuG-uri foarte bine organizate, chiar şi în MH.

În rest, sunt şi guilde "social" de/cu români dacă alegi să-ţi faci un char (şi) aici, şi dacă vrei pe timp de leveling. Chiar dacă pari că ai făcut decizia, mă gândeam să-ţi împărtăşesc şi câteva păreri despre serverul ăsta, pt. că am văzut că l-ai menţionat. Numai bine... tre' să mă apuc să-mi cresc şi eu char-u' de pe Neptulol.
Dude,ai 6 charuri pe Magtheridon.woot

Anyway,sunt de-abia la inceputul inceputului asa ca mai am pana sa ajung la un progress rezonabil pana fac al 2-lea char.Poate o sa fie pe Magtheridon.

Multumim anticipat.

Osmium is offline    Reply With Quote