Quote:
Originally Posted by Bogdan_P Am fost si eu weekendul asta in Costinesti si m-am convins definitiv ca nu mai merg acolo niciodata.
Numai cocalari si manelisti, o nesimtire totala acolo. Mai bine nu mergeam cu grupul asta obsedat de Costinesti ( apoi s-au convins si ei ca e varza murata ) si plecam weekendul viitor direct la Vama Veche fara sa sparg vreo 4 milioane in Costinesti.
In Tineretului era plin ochi, intrarea 20 RON dupa ce stai la coada, pentru ca acolo vine toata statiunea, in Ring si in Tropicana Sambata noaptea era gol pusca, in alte discoteci ieseau patronii in strada sa se roage de oameni sa vina. Din 1000 de oameni in Tineretului 999 erau baieti, ce mai gaseai unele fete venite in tabara dar atat. Berea era 10 RON ( Vineri a fost 5 RON la Parazitii ) iar scaunele erau toate ude nici nu puteai sa stai jos. Pe langa faptul ca era ingramadeala miroasea a deodarant dat proaspat pe transpiratie peste tot de ziceai ca esti in vestiarul salii de sport din scoala generala.
Distractie la Costinesti, mananci shawarma, dai cu pumnu in aparatele alea sa vezi cat scoti din 1000 de puncte si imi rupeam picioarele ca m-am cazat pe 50 RON undeva dupa calea ferata ( ideea unuia dintre noi ) si faceam juma de ora din statiune pana acolo. Nu mai zic ca n-am mai fost la mare vreodata sa se faca ora 20 de cand eram prin clasa a5-a si sa nu fi dat macar o bere pe gat. Plictiseala totala. Statiune de Doamne ajuta. |
+1
n-am vzt in viata mea atatea "shaorma.rii" + tarani + tigani pa metru patrat in viata mea ( si stau in rahova ) , nu stiu cum am rezistat 12 ore in statiunea aia infecta , cata mizerie era pa strada noaptea nu-mi vine sa cred , mormane de gunoaie nimeni nu facea curat , am impresia ca se facea decat 1 data pe zi , nu se putea merge cu masina, toti mergeau pa mijlocu strazii ,numai tupeu de smecherasi , mizerie pa plaja , tot timpul era 1 stres cu vreo goarna sa anunte vreun eveniment , aglomeratie nu aveai pa unde sa mergi , nesimtitii pur si simplu vedeau ca nu e nimeni pa shezlong il luau la spinare si plecau cu el , beachboy veneau din juma de ora sa ii arat tichetu de inchiriere si multe alteleeee......jungla la maxim
concluzia : nu mai merg in viata mea acolo , done