|
@scociu...... multumesc pentru raspuns.
Stiu ca M86 nu este facut pentru SD si ca este FullHD. Ideea este ca nu iti cumperi in fiecare an un TV in casa, fie el LCD sau plasma. Pe mine ma intereseaza sa cumpar ceva acum care sa raspunda cat de cat la cerintele actuale dar si la cele viitoare. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu in viitor totul va fi pe FullHD sau altceva "si mai si" si vreau sa raspunda si la acele cerinte. Plus ca eu mai am destule materiale in format SD (videocasete din tinerete sau cu copilul) pe care nu o sa am posibilitatea sa le fac HD dar pe care trebuie sa am posibilitatea de a le mai vedea cat de cat ok. De aceea ma interesa sa vad niscaiva poze cu Samsungul afisand imagini SD. Eu mai am un monitor/TV Samsung 2232MW (ecran LCD - premiul EISA) care conectat la aceeasi mufa ca si 42PV70 nu m-a impresionat, chiar cateodata fiind chiar dezamagit (artefacte etc,) de cum se vede pe cablu acolo unde Panasonicul se vede brici. Ideea este ca nu as vrea sa fiu si mai dezamagit luand un nou LCD cu o diagonala mai mare care sa imi amplifice/mareasca si mai mult artefactele etc........
|