View Single Post
Old 23-07-2008, 18:29   #6008 (permalink)
Micro
Registered User

Micro's Avatar

Quote:
Originally Posted by geo2000 View Post
Coolerul e ala venit cu procesorul deci clar ca e slab temperatura nu trece de 65 de grade cand se reseteaza, HT e 4x.
Este mult 65*. Iti trebuie un cooler care sa mentina temperatura sub 50*.
Vezi ca memoria trebuie setata manual. Tu cand o pui ca DDR2 667 BIOS-ul seteaza latentele pentru frecventa respectiva insa prin overclock frecventa memoriei creste si ai necazuri. Din cate am observat eu, la AM2 principala problema este memoria. Daca nu esti atent cu latentele nu reusesti mare overclock. Sfatul meu este sa pui fsb-ul la 200 si memoria pe auto (atat frecventa cat si latentele). Salvezi si intri iar in BIOS. Treci memoria pe manual (freventa si latente) si apoi pui memoria pe 667 si salvezi. In felul asta o sa ai frecventa 667 si latente de DDR2 800 asa cum este normal pentru overclock. Urci fsb-ul la cat vrei tu, salvezi si intri in memtest86. Lasi sa-si faca testele de 3 ori si daca nu-ti da erori restartezi si intri in Windows.
La mine chiar si urmand procedura asta am avut probleme cu A-Data Vitesta DDR2 800 4-4-4-12 si a trebuit sa modific manual un parametru la memorie in BIOS ca sa pot duce stabil procul in 3.24 GHz cu 1.35v.

Micro is offline    Reply With Quote