View Single Post
Old 26-07-2008, 08:44   #19 (permalink)
oranje
Banned

Mie nu mi se pare deloc asa.
Acum in Romania gasesti chestii pe care acum 3-4-5 ani erau extreme raritati (placi video superperformante, procesoarele de top, carcase de top, sisteme de racire de top, etc). Bani sa ai.

Faza e ca piata s-a impartit in 2: sisteme brand si componente highend pt entuziasti si calculatoare foarte accesibile pentru restul oamenilor.

Eu de exemplu imi fac treaba superbine cu un PC cu toate-integrate si cu o carcasa Delux (cred ca are un proc Celeron si 1 GB ram nu sunt sigur ) + un monitor LCD Samsung de 17``.
Care e problema?
Nu e nici Dell nici Gateway nici HP nici Apple dar imi e ultra suficient. Cine vrea performanta pt jocuri etc etc are de unde alege.
Ia sa fi cautat tu acum 5 ani (2002-2003) ultima placa de la Nvidia. Nu era chiar asa simplu sa o ai.

Poate magazinele IT au migrat catre e-commerce (vezi emag, pcgarage, mediadot,pcfun, pcbay, e-flamingo dracu_le_mai_stie_numele) si nu mai au reprezentante in strada (e si normal daca stai sa te gandesti dpdv al costurilor) dar nu vad asta o problema.

Oferta IT de acum e clar mai bogata decat aia de acum cativa ani.
Tin minte prin 2003 cum alergam la TAPE COMPUTERS sa imi iau niste coolere bune, erau singurii care aduceau DrThermal, Thermalright, etc.
Acum le gasesti cam peste tot, lumea nu se mai uita urat la tine cand pronunti `Thermalright`

oranje is offline    Reply With Quote