Quote:
Originally Posted by kiphtea69 In ce lume am ajuns sa traim in care cat de curand imi va fi frica sa mai cumpar si Coca-Cola de pe strada sa nu fie facuta prin cine stie ce provincie chineza. Faza cu magazinele iar nu prezinta incredere, deoarece nici eu nu sunt mereu onesti. Exemplu e dm.ro care au fost gasiti in nenumarate randuri cu produse fake (ca si-au luat si ei teapa, asta e alta treaba, cu toate ca imi vine greu a crede). Nu ma mira ca micii chinezi produc orice in replica, ma mira marii nesimtiti ce vin si le vand aici sub titulatura de "original la ocazie". Mi s-a facut si scarba sa mai cumpar de pe forum tocmai din pricina astora ce nu ai cum sa-i triezi printr-un simplu username. Prefer sa dau 200 ron in plus in magazin, sa iau un fake(in 1% din cazuri) dar macar sa ma duc linistit acasa. Nu stiu daca postul meu are ceva constructiv, insa pentru mine a fost ca o usoara refulare. Propun ca cei ce vand fake-uri si nu precizeaza asta sa fie banati fara drept de apel. Poate reusim chiar sa facem o baza de date cu numere de telefon si sa identificam clonele ce inevitabil vor aparea. |
un pic radicala solutia dar cred ca e singura care va functiona