|
gigi19clic:multumesc pt.interes.Tot echipamentul inseamna:mutarea antenei de la et.2 la et.4,inlocuirea ei in intregime,inlocuirea cablurilor,inlocuirea receiverelor.In urma acestor operatiuni am obtinut nivel semnal 219-221(de la 193),putere-calitate=90.Totusi,atunci cand nu receptionez canalele ,Hellas Sat 1,2,3 si 4 au puterea si calitatea 90,iar user 1 si 2 sunt zero(cazute).In timpul functionarii canalelor,user 1 si 2 au puterea-calitatea 90.Incepand de azi dimineata-31 iulie-canalele cu pricina functioneaza aprox.o ora,dupa care dispar 30-40 minute.In urma cu 2 zile situatia era invers:canale functionau cam 4 ore din 24.(inca n-am verificat situatia pe ambele tv concomitent,m-am saturat de aceasta stare,stau cu un tv deschis pe TVR 1 pt.a vedea ritmul intreruperilor,desi nu urmaresc programul).Cred ca problema e totusi de la satelit(uneori,cand dispar programele ,apare anuntul:decodorul nu receptioneaza semnalul,dar anuntul nu sta prea mult,se innegreste ecranul si apar paraituri).Apropo,echipa care a spus ca revine azi,din proprie initiativa si ambitie de a rezolva cazul,inca n-a aparut...La randul meu,m-am ambitionat si eu,nu denunt contractul,mi se pare ca situatia e rezolvabila,dar inca n-am gasit omul cu solutia.Am sa-i mai bazai pe cei din departamentul tehnic central Dolce.
-------------------- Editare ulterioară
--------------------
In legatura cu functionarea celor doua aparate tv pe timpul nereceptionarii,am sa revin.Deocamdata,de 2 ore ,programele nu s-au intrerupt(este ora 18:52).
Last edited by potpal; 31-07-2008 at 18:53..
Reason: Automerged Doublepost
|