Ce mi se pare de cacat in toata discutia asta este faptul ca nu tipa de disperare clientii "tepuiti" ci,culmea,alti vanzatori,care vand numai produse "originale" si ce sa vezi domne',le pasa foarte mult de semenii lor...lasati-ne fratilor cu perversitatile astea,ca nu tine...si lumea tot pe noi ne suna.ce vorbiti voi acolo e degeaba atata timp cat nici un client de-al nostru nu a fost nemultumit si am primit numai cuvinte de lauda,atat prin calitatea produselor cat si prin comportament.este tot de cacat faptul ca o clona isi face de cap pe un forum altfel respectabil si pe care regulile se respecta in mare masura.faptul ca numele a catorva dintre noi apar in acest thread de parca am fi la avizierul sectiei de politie nu poate decat sa-mi lase un gust amar.apropos,nevinovat pana la proba contrarie suna cunoscut cuiva?unii au murit pentru libertatea de exprimare,dar uneori e prea de tot.
PS  oate imi returneaza si mie cineva cei 20 de euro platiti pentru un thread sticky cu o zi inainte ca un anumit user sa inceapa sa improaste cu rahat in toata lumea care ii sta in calea imbogatirii rapide...