View Single Post
Old 05-08-2008, 00:14   #41 (permalink)
summa
Registered User

summa's Avatar

nu ma simt cu musca pe caciula,ma deranjeaza faptul ca anumiti useri incearca sa-si mascheze oftica facand pe "bunii samariteni"...nu spun clientii nimic de rau,toti au numai vorbe de lauda si se trezesc unii sa vorbeasca aiurea.mai grav e ca sunt lasati sa faca ce vor si cand cineva ii contrazice le sunt sterse posturile.eu nu am avut rautati fata de nimeni,nu-mi pasa ce fac ceilalti.am aceleasi pretentii,sa-si vada fiecare de treaba lui.cius

@zetu1984

dragul meu,nu te mai stresa atat pentru ce fac ceilalti.cunosc si eu genul asta de oameni si sa stii ca niciunul nu s-a ridicat la un anumit nivel.traiesc de pe o zi pe alta prea ocupati cu ura si oftica ca sa gaseasca o combinatie buna,sa-si ia si ei o masina,o casa,etc.lumea nu e asa proasta cum o credeti voi,unii cauta un raport calitate-pret care sa merite,nu se bazeaza pe prostia asta cu "originalitatea".nimic in tara asta nu e original in adevaratul sens al cuvantului.spuma aia de ras gilette facuta in turcia nu e "originala",e o basina facuta pentru estici...te-ai uitat vreodata la 4 tricouri lacoste de la mall vitan sa vezi ca nu seamana crocodilul ala la toate 4?si cer o suta de euro pe un tricou...ce mi-e tricou pakistanez de la mall sau made in peru de la mine?fix acelasi lucru,de 4 ori mai ieftin vrei sa-ti spun ca am clienti cu ML-uri noi,care cumpara de cate 15 milioane?care si-au luat tricouri lacoste sau ralph din franta,austria si au ajuns la concluzia ca nu merita 80-100 euro un tricou?vrei sa-ti spun ca desi am obtinut destui clienti de pe acest forum (multumesc pe aceasta cale celor care se ocupa de computergames),am gasit mult mai multi prin recomandari?si ca fiecare client multumit mi-a adus la randul lui inca 3-4 noi?dar in fine povestile nu-si au rostul,fiecare face ce vrea,cine crede ca punand altora bete in roate se va ridica,se inseala amarnic.lumea e mica,poate unii dintre voi vor ajunge sa ma cunoasca aiurea,fara nici o legatura cu forumul,si poate vor regreta macar un pic gesturile astea,sa le zic...romanesti.bafta tuturor si vanzare buna

mess id:razvancatalin82

Last edited by summa; 05-08-2008 at 00:32..

summa is offline    Reply With Quote