View Single Post
Old 11-08-2008, 00:21   #65 (permalink)
dani2ingrid
Registered User

dani2ingrid's Avatar

Toate tricourile de la FOOTLOCKER ( puma, nike, adidas), indiferent de tzara unde este magazinul, sunt Made in Turkey, cum zicea cineva mai sus, mana de lucru conteaza ca e mai ieftina in tarile astea ( pt. firmele Adidas Nike Puma etc....), dar nu trebuie confundat ca exista si haine originale in aceste tari ( turcia, china), spre exemplu MEXX fabrica in Romania, ENERGIE fabrica in Romania, Puma fabrica in Romania, si mare mi-a fost surprinderea odata cand am fost prin Mall Plaza Militari si am vazut un tricou Puma made in Romania la 65 ron, iar aici in Germania era nu mai mult de atentie: 5 euro., nu trebuie sa va speriati de tara de fabricatie, trebuie cautati doar vanzatorii de incredere, si faptul ca dati un ban putin pe ele asta nu inseamna ca trebuie sa ai indoieli, dupa cum ai zis Volcano mai sus. Daca noi vanzatorii de peaici aducem firme bune la preturi mai mici ca in magazinele din Romania, inseamna ca si noi le prindem ieftin pe unde suntem fiecare, oricum dupa cum bine se stie, Magazinele din Romania au niste preturi prea umflate, asta e norocul nostru al comerciantilor de aici, eu unul zic ca ai facut o super afacere cu produsele, nu tre sa ai indoieli

SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!!

dani2ingrid is offline    Reply With Quote