View Single Post
Old 16-08-2008, 12:48   #73 (permalink)
pimpus
Registered User

pimpus's Avatar

hai sa-mi expun si eu parerea daca tot am fost incriminat ...
Vand f rar pe acest forum , deci nu ma afecteaza cona aceasta . Poate sa arunce cu rahat in mine cat vrea... nu ma atinge . Recunosc am avut unele produse fake , insa nu cum va ganditi voi . Uite mai sus cineva isi punea problema daca is originali adidasii lui levis , desi is de calitate . FRATE CU CE TE DERANJEAZA DACA STII CA IS FACUTI DE UN CHINEZ MIC SI INDEMANATIC DE IL BAGI IN VALIZA ? SAU DE CATRE FABRICA CUTARE CU LICENTA ? Atata timp cat is de calitate si nu e cu nimic mai prejos decat standardele firmei originale .
Acum o sa apara intrebarea dumneavoastra : De ce nu am afirmat lucru asta cand le-am vandut ? Pentru ca omul , nestiind ca is fake ( Repet : aceasi calitate , aceasi manopera , aceleasi materiale ) , imi ofera 200ron , pret ce i se pare super acceptabil ! daca stie ca is fake , vrea sa ii las la 150ron ( cu toata sinceritatea un pret apropiat de pretul meu de achizitie dupa toate taxele ) .

Asadar fratilor , incercati atunci cand cump ceva , sa nu cautati firu de argint , semnu intr-o parte , eticheta dubla de nush unde , ca si cum ati cauta gaina in fund de oua ! UITATI-VA LA CALITATE !!!!

Repet : am avut unele fake , mai am , dar nu am sa afirm ca sunt fake , pentru ca asa vreau eu , pentru ca is la fel de buni calitativ ca originalii , deci iti dai seama ca is fake , doar daca iti spun eu , iar eu nu am sa iti spun !

nu vi se pare corect ?

p.s: vorbeau cunoscatorii dp forum ca nu gasesti marfa originala lacoste, polo , etc , foarte ieftin . mi-am luat adidasi lacoste reducere de la 120e la 55e ,( langa erau tricouri la 80e ) deci cum ai norocul si bafta !

si prea multa vorbarie pentru nimic , incercati sa analizati mai bine cuvantul FAKE ! nu inseamna neaparat prost calitativ , desi de cele mai multe ori asa e

voi raspunde cu placere oricui imi va scrie

pimpus is offline    Reply With Quote