|
prea multi care se cred experti cand nici nu le-au trecut prin mana vreoun fake , sau poate doar rahaturi de la turci care nici macar nu arata 50% ca modelul original.
ideea mea era alta , atata timp cat eu iti vand adidasi de calitate , te intereseaza in special daca is originali sau nu ? atat timp cat arata la fel si sunt la fel de buni ? crede-ma zetu .. port de aia , si dc zici u ca nu ar mai fi rentabil sa se faca cu materiale la fel ? stii cumva cam care e costu de productie pe banda rulanta la adidas de ex ? la o pereche ? aprox 10-15$ , restul pana la 100$ => brandul ! asa ca va rog.. opriti-va , cand voi avea deacum pe forum cva de vanzare , voi specifica : fake sau nu ! multumiti ? , desi e de prisos .. e doar o mare ignoranta din partea unora , ca trb sa fie ei siguri ca is originali ... sincer cred ca unii din voi ar prefera rebuturi originale ( caci sunt si adidasi originali de calitate nasoala... ) in detrimentul unor incaltari contrafacute dar ok la calitate...
i rest my case... si ma retrag
p.s. : daca se face o arie de fake , sau daca trb sa specificam noi toti care si cum sunt , cum si cine hotaraste care sunt fake si care nu ?
|