|
florica, astea sunt simplele tale pareri, ca fan al plasmei. Eu nu vorbesc despre HD-DVD Vs Blu-Ray, unde incerci tu sa atragi discutia. Stii vreun format mai nou decat Blu-Ray, disponibil pe piata? Nu cred, de asta m-am referit la blu-ray ca nou format si nu pentru ca ar fi fost dezvoltat azi-noapte.
Si vad ca esti total dezinformat si nu ai citit: deci: Pioneer nu mai produc plasme DELOC, nu ca produc numa' nu stiu ce diagonale, cum spui tu. Vor cumpara paneluri de la terte parti. In plus: au inceput sa cumpere paneluri LCD de la Sharp.
Daca ai citi cat de cat niste informatii mai noi, daca ai rula si tu niste blu-ray-uri, nu dvd-uri test de acu 5 ani, am putea discuta, dar asa...discutam degeaba. Tu, ca nivel de informatii, ai ramas la nivelul lui 2006, cand plasma era intr-adevar mai tare ca lcd-ul.
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest
|