| florica, deci am avut dreptate cu faptul ca nu esti informat. Chiar si in link-urile date de tine (pe care se pare ca, din nou, nu le-ai citit) se spune clar ca Pioneer va face plasme cu paneluri de la Panasonic. Ceea ce am spus si eu foarte clar in posturile mele: pe langa faptul ca Pioneer a inceput sa cumpere LCD-uri, vor continua sa cumpere plasme de la terti. Am spus foarte clar treaba asta.
in alta ordine de idei, tu te bazezi acum doar pe specificatiile plasmei. Dar specificatiile in ziua de azi sunt un mare bullshit, marketing. Imaginea data de un LCD full HD produs de Sony, Philips sau Samsung, e cu mult superioara imaginii unei plasme Pioneer, si asta se vede doar la rularea unui blu-ray.
Articolul acela cu LCD Vs plasma e din nou vechi, are mai bine de 2 ani. k-man, sa lasam, se vede ca esti depasit de problema. Intoarce-te la crt-ul tau de care esti atat de mandru.
__________________ Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest
Last edited by Andi; 17-08-2008 at 22:28..
|