Nu stiu cat de ingradit avem noi orizontul dar useri pimpus,summa,pain sunt sub ori ce critica...
bai tembelule tu zici ca ``FAKEURILE MELE IS LA FEL DE BUNE CE TE DERANJEAZAAAA ???``adica zici sa am incredere in vorbele tale cum am in marile branduri...penibil
Sunt diferente 1000 intre o fabrica Adidas de ex. si o fabrica fara nume..gen xiou chin
Nu au aceleasi masinari,nu au aceleasi materiale,nu au aceleasi vopseluri,muncitorii nu au aceiasi pregatire...sincer nu vreau sa imi inchipui cum arata o fabrica de fake-uri...o fi cat o garsoniera,cat un apartament...
In alta ordine de idei aceste branduri mari au un standard de calitate,multe produse iesite de pe benzile de productie sunt respinse pe cand la subsolul unde se imbina fake-uri nu cred ca exista asa ceva.
Niciodata nici un fake nu o sa fie la fel de calitativ ca un lucru original!!!!
Alt exemplu,adidas 1 sau ghetele de fotbal,pantofi de alergat,adidasi de tenis,in toate aceste modele exista TEHNOLOGIE la materiale la forme...crezi vreodata ca minorii care lipesc la nike si sefii lor ,au vreo idee despre asa ceva?
DECI pt toti cei ce vand fake-uri si au impresia ca sunt de calitate(au doctorat in materiale si au testat cam toate modelele + ca se implica personal in producerea lor

))haha
potoliti-va lumea mai vrea sa poarte unele branduri originale si calitative nu petarde cu diferite inscrisuri.