Quote:
Originally Posted by USellFakeItems Nu stiu cat de ingradit avem noi orizontul dar useri pimpus,summa,pain sunt sub ori ce critica... |
..........restul este Can-Can .Cred ca nu vb aceeasi limba.Toata lumea i-si poate spune parerile aici nu sa ATACE cu cuvinte gen "tembelule".Nikul meu este PIAN nu PAIN sau nu ai vrut sa zici de mine???Am mai explicat si mai sus ca ce fac eu se numeste comert,daca intelegi cuvantul asta, si trebuie dupa parerea mea sa am la vanzare cam ce cere lumea si cam ce se vinde mai repede(si originale si fake).Nu spune u ca esti un cunoscator al brandurilor ca nu ai nici o treaba cu ce se mananca fabricarea adidasilor sau hainelor.Nu cred ca ai fost in viata ta intr-o fabrica de asa ceva(ca e ea fabrica de originale sau de fake).I-ti spun din cunostinta de cauza , tricourile si adidasii pleaca din fabrica din romania si bulgaria cu cel putin de 3 ori mai mic pretul fata de magazin.Nu mai puneti voi fundu la bataie ptr firmele mari ca nu va da nimic de mancare iar ei i-si fac miliarde de E pe spatele numelui care l=au creat.A ajuns acest topic o mahala si s-a mutat cearta de pe topicul care l-a deschis ZEtu.Un admin daca a lasat acest topic stiky trebuia sa-l si inchida dupa primul post(dar sa-l lase stiky) SAU face-ti un stiky in aria asta care sa-si spuna clientii nemultumirile,bucuriile,tepele,fake,original etc etc Ex: am luat de la X o pereche de cizme de cauciuc si au fost dezlipite in cot...bla bla bla user neserios care vinde fake