View Single Post
Old 18-08-2008, 07:34   #7904 (permalink)
Andi
Registered User

mobutu, te-ai chinuit sa scrii mult insa nu ai facut decat sa demonstrezi din nou, daca mai era nevoie, cat de in urma suntem aici in Romania. Dincolo, mai vezi cate o plasma ratacita prin rafturile unui Saturn. Cei de acolo, stiu ca e o tehnologie moarta si nu mai investesc in ea. Nu mai cumpara nici dracu plasme. Las' ca le cumparam noi pe alea prafuite din rafturile MediaGalaxy, ca s-au ieftinit. Daca Pioneer inca mai scoate vreo 2 modele de plasme foarte bune, nu inseamna nimic. Imi amintesc de Panasonic, care prin 2005 inca mai scoteau super crt-uri si le trimiteau la EISA ca sa demonstreze cat de bun e crt-ul, si asta pentru ca aveau pe piata stocuri imense de crt-uri nevandute.
Apropo de asta, nu a trecut mult de cand, tot pe acest forum, si mi se pare cu userul florica in frunte, se declama superioritatea crt-ului. Ok, crt-ul is dead and gone, acum aceeasi indivizi declama superioritatea unei alte tehnologii ce trage sa moara, plasma.
Si hai sa-ti spun ceva: in momentul in care Sony renunta la o chestie inseamna ceva. Pentru ca ei fac jocurile pe piata electronicelor in acest moment. (Si nu sunt un fan Sony, dimpotriva). La fel cum faptul ca Pioneer s-a hotarat sa treaca pe piata LCD-urilor, iar inseamna ceva. Whatever, mai vorbim peste vrei doi ani.
Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest

Andi is offline    Reply With Quote