|
Mai exista si altceva in afara de confuzie in mintea ta?
Nu am aparat niciodata CRT eu am sustinut plasma din convigerea obtinuta din teste si evaluari.Eu am plasme de cam 3 ani si cu toate ca am schimbat 3, NICIODATA vreun LCD nu m-a convins ca ar merita mai multa atentie decat un test in care sa isi etaleze problemele.
Poate nu ai inteles eu lucrez in domeniu si pot obtine ORICE produs direct de la importator cu pret mult mai mic decat in magazin (apropo mai ieftin ca in Germania indiferent ca vorbim de MM sau Saturn), cunosc toate serviciile tehnice ale importatorilor si ala vanzatorilor importanti (ex:MG) din Romania, de unde pot testa ORICE produs imi doresc, sigura limitare fiind existenta sau nu pe stoc a produsului.Cu toate astea eu am ales mereu plasma...de ce oare?
Acum mai bine de un an ma mai provoca cineva sa facem un test de evaluare la o mizerii de LCD full-hd in comparatie cu plasma Panasonic hd-ready ce luase premiul EISA.Pai omu nu avea habar nici de conditiile de baza in care se poate desfasura o metodologie de evaluare ...pierdere de timp cu tiriplici confuzi.
Pe forumul asta sunt cativa care au autoritatea, prin prisma experientei si detinerii de tv-uri performante, sa isi exprime parerile, inca cativa care au ceva de spus lucrand in industrie apoi mai sunt majoritatea care fac simple constatari fara pretentii si fara sa traga concluzii sau sa faca supozitii.Andi, nu faci parte din nici una din categorile de mai sus te las sa iti faci o categorie aparte de scris aiurea, confuz, contraziceri absurde, nimic argumentat tehnic ...parca scria cineva mai sus cum se numeste categoria asta.
Fraza asta am analizato inainte:
" Imaginea data de un LCD full HD produs de Sony, Philips sau Samsung, e cu mult superioara imaginii unei plasme Pioneer, si asta se vede DOAR la rularea unui blu-ray." denota frustrarea maxima si exprima dorinta de autoconsolare prin expresia :" asta se vede DOAR la rularea unui blu-ray" aici incerci sa justifici cumva ca in aumite conditii ipotetice si exotice produsele alea nu sunt chiar proaste.
Ca pedepasa iti doresc sa ai sa sa iti cumperi unul din LCD-urile la care imaginea este superioara( dupa crietriile tale absconse) DOAR la rularea unui blu-ray.Vizionare placuta, apropo tot nu mi-ai spus despre DOAR care film era vorba.
PS: oamenii traiesc in prezent si isi doresc cea mai buna calitate video acum cu sursele actuale nu peste doi ani.Cei pretentiosi doresc performanta nu sunt interesati de ce este sau nu trendy sau de ce se vinde mai bine vor peformanta maxima de azi si asta numai plasma o ofera.
|