astral2k, mie mi-a venit la promotie de la emag cu geanta originala sony.
mir, ala e pret nu uman, ci foarte bun! Cablu de 10m, mini Hdmi, mersi de link!
La SonyCenter cand am intrebat era pe la 2,6mil!!!
Revin la chestia cu softul, vezi ca Vegas nu stie smartrendering si iti face render la tot, chiar daca faci un banal cut/join. Din pacate chiar n-am avut timp, o sa caut sa cobor ultimul Nero de evaluare (ala cica e cel mai bun pentru lipiri de clipuri). Diferenta e de la cateva ore la cateva minute...
Tot din linkurile de pe DVinfo, cica e bine pe inserat sa faci expunerea pe modul twilight. Motivul e ca doar asa poti restrictiona gain-ul la 9db, altfel creste destul de mult (oarecum anormal, am filmat pe inserat un meci de tenis de camp, cu ochiul liber nu prea vedeam mingea, cu lcd-ul camerei o vedeam perfect dar parca prea se lumina totul).
Chestie iar valabila oarecum si la foto, uneori poate nu-ti convine sa se lumineze prea mult imaginea.
Insa din cate spune
aici daca dai in mod twilight nu poti face manual WB si la interioare cica mai trebuie corectat.
O ultima chestie. Credeam ca PowerDVD e master player of AVCHD. Da, la clipurile astea foloseste accelerare HW (am 8600GTS) si in loc de 30%CPU pe un Q6600 cu CoreAVC/MPC am 1%. Dar am constatat ca panurile orizontale il cam deranjeaza si de cand am facut update de drivere... e naspa. Daca dezactivez accelerarea HW miscarea e MULT mai fluida. Concluzia e ca daca redai pe un PC material HD, asteapta-te la tot felul de cretinatati/setari/rezolutii/deinterlacing, etc.
PS3 scrie pe mine... e urmatoarea achizitie. Ar mai fi si PopcornHour, dar calitativ e mai bun PS3 (cred).