|
Revenim de unde am plecat.Nu exista client al celor "pusi la avizier" in acest topic care sa spuna ceva de rau despre marfa cumparata.Voi nu va dati seama ca va faceti de c...t in fata celor care citesc.Am gasit in continuare clienti cu ajutorul acestui site,clienti care ma intreaba ce are lumea cu mine,se mira de aceste atacuri fara nici o baza.Clienti care se intorc sa cumpere si care ma recomanda prietenilor.Inversunarea vostra nu face decat sa le arate oamenilor care este problema voastra reala:ca vindem si noi.Daca v-ati fi uitat prin threadurile mele ati fi vazut ca vand REPLICI de curele si portofele cu 25-50 euro,nu cu 500-3000 euro,cat e un portofel Hermes.Eu nu dau tepe,vand o copie frumoasa la un pret acceptabil.Nu puteti voi acum spune ca toti clientii nostrii,cu sutele,sunt prosti si nu stiu ce cumpara.Sau ca le e rusine sa spuna ca si-au luat teapa.Gasiti numai motive puerile si incercat sa va poleiti dusmania fata de noi prin fraze de genul:"cei originali sunt testati medicinal pt coloana, pt. sanatate".Putin va pasa voua de oameni,problema e ca nu mai faceti voi profit.
PS:Rog iarasi un moderator cu capul pe umeri sa stearga posturile in care eu si alti vanzatori de pe acest site suntem denigrati fara o baza reala,fara ca un client de-al nostru sa fi spus ceva de rau.Asta daca se doreste ca acest forum sa ramana un loc curat.Daca nu,continuam cu flame-urile si cu acuzele.Ciao