View Single Post
Old 19-08-2008, 15:14   #94 (permalink)
dani2ingrid
Registered User

dani2ingrid's Avatar

SUMMA:- ........................ nu mai zic nimik....e clar...... nu exista vindecare, ala e doar un adevar ce am postat mai sus --ti-aduk aminte doar ca activitatea pe forum ai inceput-o vanzand fakeuri fara sa specifici, deci erai tzepar atunci, dupa aceea au intervenit moderatorii dupa o cearta inceputa chiar de mine, si pe buna dreptate, dar a trecut si ai specificat la produse, pt. asta chiar daca vinzi replici dar le specifici meriti sa fii un pic respectat, dar trebuie sa si recunosti ca realitatea e de fapt ceea ce am scris eu mai sus, lucru care se pare ca te-a deranjat, dar nu era decat pt. clientii care vor sa stie cand cumpara un ORIGINAL, pe ce arunca banii spune-mi tu pt ce sunt fakeurile facute atunci.... si inca ceva....eu am clientela formata deci NU depind de faptul ca sunt sute de vanzatori, fiecare are clientela lui, eu doar ma lupt sa vand originale la pret de fakeuri, adik concurez cu vanzatori de fakeuri, dar asta e viatza, fiecare lupta sa supravietuiasca, eu doar RECOMAND ORIGINALELE in detrimentul FAKEURILOR, sa stiu ca vand fakeuri , eu unul ma lasam de "praduiala", dar atat timp cat inca exista naivi sa creada, vanzarea fakeurilor nu poate decat sa fie incetinita, nu oprita pacat
bv. moderatorilor ca au acceptat un asemenea thread s l-au bagat si la stiky, respect pt asta

SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!!

Last edited by dani2ingrid; 19-08-2008 at 15:26..

dani2ingrid is offline    Reply With Quote