|
Dani2ingrid,ai inceput acel flame cand eu abia aparusem pe site si vindeam tricouri Lacoste made in peru,nu replici de curele si portofele.Specific made in peru si nu alea made in france de le gasesti cu 45 de ron in dragonul rosu.e o mare diferenta.Bucuria pe care o am cand suna un client si spune "stii,la pretul asta nu ma asteptam sa fie ok tricourile tale.ai mai adus ceva nou?cand ne vedem?" nu poate fi umbrita de carcotelile voastre.
PS:Nu stiu daca isi mai aminteste cineva o poveste de acum cativa ani,cand piata placilor video cazuse.Pana la urma s-a descoperit si cauza.Intr-o fabrica din china se producea ziua pentru cei care aveau contracte(nvidia,etc) si noaptea se producea extra de cativa muncitori,care le vindeau pe cativa yuani,sau ce dreaq au ei acolo.Poate ii da cuiva de gandit chestia asta,gandindu-ne ca A&F,D-Squared,etc produc intr-o veselie la chinezi.