View Single Post
Old 22-08-2008, 15:08   #7950 (permalink)
k-man
Registered User

Quote:
Originally Posted by eloy View Post
Salutare!
Dupa multa munca, am reusit sa citesc complet ultimele 150 pagini si sa le rasfoiesc destul de amanunti pe primele.
Intrebarea cu care plecasem initial si care da titlul forumului s-a cam lamurit, imi trebuie plasma, si asta inseamna Pana. OK, dar acum am 2 alegeri mari si tari, si care (culmea!) se incadreaza fix in acelasi pret, 4300-4400 ron:
42PY80 si 50PV8 (ca 80 tot nu a aparut din cate am inteles). Cu alte cuvinte, o intrebare care ma mir ca nu a aparut deja: in aceeasi bani, merita mai mult diagonala mai mare sau rezolutia mai mare?
Alte amanunte: distanta de vizionare va fi cam 3m, +/- 0.3 sa zicem, si materialele vizionate vor fi 70% filme HD de pe PC, 15% TV (mai ales realitatea si alte canale de stiri deoarece nevasta-mea lucreaza in 'zona' si 15% ceva joace, tot pc.
daca ai citit ultimile 150 de pagini, nu se poate sa nu fi vazut de cate ori s-a spus ca full-HD la 42" de la 3m inseamna bani aruncati. la 50" poate are sens, mai ales daca reduci distanta sub 3m.

50pv8 e un model super-entry-level: are input-uri mai putine, contrast mai mic, nuante mai putine -- desi e posibil ca in practica aceste diferente sa nu se "vada". a, si e finisat mai urat.

in concluzie: daca ar fi sa-mi iau 42", as merge pe pv80. pt. 50", as face un efort pt. py80, sau chiar 50py70/700. sau 46py80.

k-man is offline    Reply With Quote