Quote:
Originally Posted by CapnJackSparrow Salutare! Multumesc pt. raspunsuri! Am mai jucat putin Gothic 3 si revin cu cateva intrebari:
Pot invata master dual wield si de la altcineva in afara de tipul din Ishtar?
Pot sa fac reputatie cu Hashisinii facand doar questuri care nu implica omorarea unor personaje? Gen: hotul Yussuf, druizi si etc?
Acum cateva impresii dupa ultimele 14 ore de joc: Daca scoti harta in apa merge rin apa indiferent cat de adanca e apa. Din "Bakra - nu stiu cum dreaq" poti ajunge foarte usor in Mora Sul inotand. Dual wieldul este foarte eficient daca sunt folosite combourile, poti lovi mai multi adversari dintr-o singura miscare (am eliberat templul de la Water Mages inainte ca ajutoarele nomade sa fi ajuns la locul faptei). Vrajile sunt nesimtite: dai intr-un orc, se aduna 20 in jurul tau, dai Ice wave si s-a terminat. Ma scot din sarite crawlerii (de toate felurile) si animalele cu mult strenght (scheleti). |
Desi initial se zicea ca nu se poate, intr-un final s-a descoperit ca poti face reputatie 75% cu hashishinii fara sa omori vreun Water Mage sau druid (Shakhyor the Lion). Trebuie doar sa explorezi cu atentie Myrtana fiindca sunt si acolo cativa hashishini de la care poti lua quest-uri care iti vor inbunatatii reputatia in desert. Treaba e extrem de la limita, in sensul ca poti face reputatie fix 75% in acest fel, dar nici un procent in plus, deci daca ai ratat sau rezolvat macar un singur quest dat de un hashishin intr-un fel diferit decat vroia el iti poti lua adio de la Ishtar. Iar Dual Wield poti invata doar acolo, din cate tin eu minte.
Referitor la animale, deci si crawleri, daca joci cu patchul 1.6, le poti ataca linistit si cu arme gen sulita, nu doar cu arcul, si sunt chiar simplu de omorat. Iar scheletii au fost dintotdeauna foarte puternici in Gothic, inca de pe vremea primului joc. Nu aveau foarte multa viata in ei, dar daca te loveau te si terminau rapid. E oarecum o traditie.