Thread: Valve CyberCafe
View Single Post
Old 25-08-2008, 14:58   #459 (permalink)
underworld
Registered User

srmna la ce a spus volcinsche pt ca este adevarat . PROBLEMA E ca traim in ROMANIA . mentalitatea este prosta afacerea cu netul nu mai e ca alta data si asa este foarte greu si daca se intampla sa ramai fara net ce se face rama fara clienti . si as si aceia putini..
Interesul pt firmele juridice este foarte mic in ziua de azi. din partea providerilor. nu ma refeream la computers games. .. Ei isi fac treaba bine .. din pacate noi vrem sa fim in legalitate pe langa altii de explu .. persoanele fizice care dupa cum stim au acasa tot ce le doreste" sufletelul" si eu cum pot sa ma compar cu el cand nu mai pot oferii nimica..

PS: daca s-ar putea adauga flat out ultimate carnage si poate mai cateva cu masini si strategie.. ar fi super .. oricum MERSI mult pt treab pe acar eo faceti eu sunt multumit si sper pe viitor sa se dezvolte..

PS: eu zic cei care detinem internet cafeurle sa facem si noi plangeri contra "persoanelor fizice " sa fie controlate sau sa ni se apare si noua intrun fel interesele .. daca trebuie eu si platesc o taxa pt infintarea a ceva ..
srmna si inca odata bafta

underworld is offline    Reply With Quote