View Single Post
Old 09-09-2008, 23:41   #1016 (permalink)
stefanap
Registered User

stefanap's Avatar

Petitia si lupta lui monky ar trebui sa continue.

Nu imi pun capul cu TNT games asa cum am castigat cu o firma care importa autoturisme.

Sa vedem:
1. consola stricata - cautat pe google - avforums - 5-15 zile consola inapoi sau alta cu tot ce ai pe consola
2. sunat la Nintendo Gmbh Europe - nu exista Romania
3. sunat TNT -games - Va dam alta consola dar daca aveti canale platite sau altceva nu primiti nimic. ( Nintendo schimba consola si iti punea inapoi, canale , puncte sau ce au cei pasionati )

Sa tragem concluzia:

1. Suport- zero
2. Suport pentru jocurile originale vandute zero
3. Manual tehnic in limba romana - zero ( practic aici poti sa-i duci in judecata , nu mai exista un produs care sa nu aiba macar un banal DVD cu un pdf in limba romana, un LCD, o plasma , un PS3 fara sa aiba un manual in limba romana, de la un banal fier de calcat pana la cea mai scumpa plasma ai un manual in limba romana)

Cat mai continua bataia de joc? Ce diferenta este intre mine si un cumparator din UE ?
Nu pot acuza Nintendo din moment ce ei spun ca Wii nu se vinde in Romania!

Eu sunt o jucatoare casual cum se spune , dar cei care au platit canale, jocuri, sau ce poate face o consola ce vina au?

Si pentru TNT games : Sa nu credeti ca ati scapat. O sa urmez calea legala in speranta ca Wii-ul meu o sa crape .

Probleme cu Wii

Asa am castigat si cu o firma urata si potenta financiar. Amiabil. Ca suntem in UE si comisarul este nervos si din Bulgaria. Si ala cu traducerile si diversitatea este din Romania.

Conform legii cei de la TNT games nu au nicio vina. Vinovati sunt cei de Carrefour care au comercializat produsul. Daca Iphone 3G nu are manual in limba romana poti sa-l arunci de perete. Daca ai un LCD sau o plasma stricata poti acuza consola.

Din aceasta cauza am ramas uimita cand un produs Microsoft ( un kit wireless) avea tradusa corect o boala destul de rara in limba romana. Stiu ca XBOX 360 nu exista in Romania sau poate s-au schimbat lucrurile.

In Franta, Spania, DanemarcA , Suedia si alte tari exista suport si totul este tradus.

Daca cumperi carne stricata si infectata de exemplu, nu este de vina producatorul ( care apartine de DSV) , este vinovat magazinul.

Rau este ca cei de la Carrefour nu-si permit ca TNT games sa-si bata joc de ei. Sunt curioasa ce o sa faca TNT games cand Carrefour vor primi o amenda. Eu Wii pot sa cumpar , mai ales ca am facut doua console cadou.

Am completat pagina de la ANPC , primul pas intr-un lung proces.

LE: eu daca import un produs sunt obligata prin lege ca acel produs sa aiba manualul tradus in limba romana. A fost o lege obligatorie ca sa intram in UE.

stefanap is offline    Reply With Quote