Quote:
Originally Posted by Dead Ghost Daca imi poate spune cineva mai priceput, cam ce diagonala mi-ar trebui (indiferent de rezoltuie), astfel incat sa stau la distanta de ~2m si sa am cea mai buna senzatie de imersiune intr-un joc 3d (eu pt jocuri -console si pc- iau tv-ul). Cu alte cuvinte vederea mea periferica sa nu cuprinda prea mult din mediul inconjurator al tv-ului, dar nici sa trebuiasca sa imi misc capul ca sa vad un inamic din coltul ecranului. Nu stiu sa explic mai bine de atat, sper ca s-a inteles...
ps: stiu de charturile cu distanta optima in functie de diagonala si rezolutie, dar alea-s doar pt ca sa vezi daca poti distinge Full HD-ul de HD, de la o anumita distanta, deci nu prea are treaba cu ce intreb eu. |
cumperi un lcd neaparat full HD (1920x1080) (nu este mai mare), si diagonala cat mai mare.. dar vezi ca pretul creste destul de repede cu diagonala, asa ca iei cea mai mare diagonala la cat vrei sa investesti ca suma de bani. ar fi frumos un 52" dar cam costa 7000-8000 lei ! cea mai ieftina varianta este Samsung LE-40M86 (40") care e aproape 3000 lei dar e cam mic pt 2m...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Alexneo Nu este extraordinar de aproape ? Ca si cum ai sta la cinema in primul rand, lol. |
altfel nu distingi toate detaliile fine posibile ale imaginii.