View Single Post
Old 13-09-2008, 22:41   #1019 (permalink)
stefanap
Registered User

stefanap's Avatar

Normal. Tot ce va rog este sa-mi spuneti cum transform stelutele, punctele de pe jocurile originale pe nintendo.com.

E.g: 20 de jocuri -? x puncte . Cum procedez mai departe ca tocmai azi mi-am conectat consola Wii prin router stiind ca trebuie sa se strice.

Un PM cu tutorial ar fi binevenit. In privinta manualului in limba romana astept cele 30 de zile.

Cei de la Carrefour Iasi sunt extrem de nemultumiti si nu stiau ca in 2007 au vandut console fara manuale in limba romana.

LE: cred ca o sa duc jocurile cumparate de la MG. Nu stiam ca nu au un manua in limba romana. Nu traducerea jocului, manualul despre consecintele jocului asupra copiilor ( epilepsie) si faptul ca nu pot traduce.

Cumparat plasma, lcd, sistem 5.1 Philips HDMI de la carrefour pentru o prietena- traduse toate in limba romana.

Bravo MS pentru traducerea impecabila din engleza in limba romana.

Pana si un ceai Pfaner din ceai si cactus sau ce o fi avea era tradus in limba romana. Un banal aparat foto Canon era tradus in limba romana. Practic de la legume si fructe pana la plasme si LCD-uri este tradus in afara de console. ( Wii in speta).

Daca ma intreaba cineva, azi am deschis consola, daca demonstreaza altceva inseamna ca Nintendo este in Romania. In .us eram multimilionara deja.
LE: daca cineva a cumparat un produs electronic fara manual in limba romana din 2006 poate sa spuna.

Credeti ca MG va schimba XBOX 360 asa de repede , doar din dragoste pentru client ?

Last edited by stefanap; 13-09-2008 at 23:00..

stefanap is offline    Reply With Quote