Thread: [PS3] Campionat FIFA 09 pt PS3
View Single Post
Old 16-09-2008, 11:39   #12 (permalink)
Spike

Spike's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nonelito View Post
Logic ca ma bag si eu, doar am invitatie speciala!
E foarte ok sistemul de punctaj "special" dar sper sa nu creeze probleme de genul "am castigat n meciuri dar tot nu sunt pe primul loc" etc. Cel mai ok este sa iti alegi echipa de la bun inceput si sa ramai cu ea pana la sfarsit. Mai ales ca avem ADIDAS Live Season, ce va face lucrurile si mai interesante, cu update-uri in functie de jucatorii reali.
Parca vad ca ne strangem mai mult de 4 grupe

PS - are cineva card G a m e s h o p? Daca da, ma bag si eu pentru 2 bucati cu reducere (198 RON). Asta in cazul in care pe 3-4 oct ajung jocurile la noi. Dau o bere
E logic si mi se pare corect ca dc 2 jucatori ajung in aproximativ acceasi faza unul cu Braca si altul cu o formatie mult mai slab cotata, al 2-lea sa fie considerat mai bun deoarece e mult mai greu sa joci cu o formatie no name, cu care nu-ti mai ies asa usor suturile si driblingurile.
Cat despre sistemul pe care il vom folosi la alegerea echipelor, il vom vota dp ce ne vom strange 16 oameni cu jocul cumparat. Personal si eu sunt ca si tine pt unul din sistemele 2 si 3 propuse mai sus in primul post al thread-ului.
Dc ne vom strange mai multi de 16 vom face initial 4 grupe de 5, apoi 4 grupe de 6, iar in final 8 grupe de 4. Dar deja visam frumos

Spike is offline    Reply With Quote